heb ik een soa agorafobie faalangst porno kijken gedwongen

8x weetjes over faalangst

Wist je dat Always een campagne is gestart om meisjes aan te moedigen ‘falen’ niet als tegenslag te zien? Als iets niet lukt, is dat juist een reden om door te blijven gaan! Beauty Pip Pellens is het gezicht van de campagne #LikeAGirl.

Wist je ook dat…

… 96 procent van de Nederlandse meisjes bang is om te falen tijdens de puberteit?

… je van falen juist kan leren? Je krijgt zelfvertrouwen door iets nieuws te proberen en krijgt er nieuwe vaardigheden bij door deze ervaring.

… stotteren een vorm van faalangst is?

… er drie soorten faalangst zijn? De soorten zijn: faalangst voor cognitieve taken (zoals het maken van een proefwerk), voor sociale taken (zoals een vraag stellen in de klas) en voor motorische taken (zoals het rennen tijdens gym).

… je van faalangst af kan komen door jezelf toe te staan om fouten te mogen maken?

… er op YouTube allerlei video’s staan met tips om van faalangst af te komen?

Good to know: in ons nieuwste nummer, dat op 13 februari in de winkels ligt, staat een interview met Pip Pellens over faalangst. Lezen dus! 😉

 

[shoppable_snippet id=1cbd]

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij last van faalangst?

  • anoniem166
    anoniem166
    Reactie: Af en toe
    Omdat: hey girllzzzzzz ik hou van jullieee blog? maar ik heb een vraag; ik heb heel veel last doordat ik nog geen handenstand kan. ik hou van ribbetjes en taart is dat de oorzaak van mijn probleem. Ik heb ook wat last van vetrolletjes komt dit door de taart en is dit ook een oorzaaak van mijn faalangst in de gym?. love jullieee doedels xoxo anoniempje ????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen