ongesteld school

9 dingen die je herkent als je ongesteld bent op school

Oh no… Je bent ongesteld geworden net voor je naar school wilde vertrekken. Deze negen dingen herken je vast als je dit ook hebt meegemaakt.

#1. Excuus om naar huis te gaan

Ugh, je bent ongesteld op school geworden en wil het liefst naar huis. Helaas is het volgens school geen excuus om naar huis te gaan.

#2. Wil je even checken?

Je hebt de hele tijd het gevoel dat je bent doorgelekt, maar dat kun je zelf niet zien. Je vraagt je bestie elke keer of ze even de achterkant wil checken voor je.

#3. Maandverband en tampons

Je zit in de klas en je moet eigenlijk heel snel je maandverband en/of tampon vervangen. Maar hoe kom je het lokaal uit zonder dat iemand doorheeft dat je maandverband in je handen hebt? #stress.

#4. Krampen

Auw! Het lijkt wel alsof je op school meer last hebt van krampen dan thuis. Pilletjes helpen ook niet om die vervelende krampen te verminderen…

#5. Periodproof outfit

Als je ongesteld bent, draag je periodproof outfits waardoor niemand door heeft dat je ongesteld hebt. De strakke jurkjes en rokjes blijven vandaag even in de kast hangen.

#6. Subtiel vervangen

Als je je maandverband of tampon wil vervangen, trek je heel zachtjes de verpakking open. Iedereen wordt ongesteld, maar toch is het gênant.

#7. Somebody is watching me

Jij hebt het gevoel dat iedereen naar je kijkt en dat is echt superongemakkelijk. In fact, niemand kijkt naar je, babe!

#8. Niezen is gevaarlijk

Hatsjoe! Oh oh… Elke keer als je niest, ben je bang dat er een supergrote, rode vlek in je onderbroek hangt.

#9. Gym is je grootste nachtmerrie

Jij vindt gym sowieso niks, maar als je ongesteld bent is het helemaal vreselijk. Je hebt buikpijn en het is gewoon niet fijn als je bloedt.

Beeld: Peter Dazeley, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen