praten meisje bang alleen zijn stickers broer stiefvader, vriendje verkrachten hoe vertel ik dat ik zwanger ben durf niet in het openbaar te praten

Talk: ‘Ik heb pijn, maar ben bang voor de huisarts’

Ik heb sinds de vorige zomervakantie ontzettende last van mijn linkeroor. Ik ben hiermee naar mijn moeder gegaan. Zij zegt dat ik naar de huisarts moet omdat ik er al lang over klaag. Er is alleen één probleem, ik heb echt angst voor de huisarts. Is er een andere oplossing om mijn pijn tegen te gaan zonder naar de huisarts de gaan? Girlzliefhebbendmeisje

Ik heb sinds de vorige zomervakantie ontzettende last van mijn linkeroor. Ik ben hiermee naar mijn moeder gegaan. Zij zegt dat ik naar de huisarts moet omdat ik er al lang over klaag.

Er is alleen één probleem, ik heb echt angst voor de huisarts. Is er een andere oplossing om mijn pijn tegen te gaan zonder naar de huisarts de gaan?

Girlzliefhebbendmeisje

Het is helemaal niet nodig om bang te zijn voor de huisarts.

Hij of zij kan je juist van de pijn af helpen. Je loopt nu al langer dan een half jaar rond met erge oorpijn. De huisarts kan dit misschien wel heel makkelijk verhelpen, zonder dat je daar iets van voelt. Vraag aan je moeder of ze mee wilt gaan en je zult zien dat het allemaal wel mee valt. Succes, babe!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123rf

Lees ook:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij bang voor de huisarts?

Gerelateerde artikelen