beauty guide

Beauty guide: Zó krijg je een mooie, stralende huid

Heb je eindelijk een mooie, rustige huid en wil je die graag zo houden? We get that! Check deze tips en je zult meteen verschil merken.

Gezond eten

Het is megabelangrijk om gezond te eten als je een mooie huid wil. Fastfood en snacks zijn superlekker, maar zijn not good voor je gezondheid én voor je huid. We snappen dat het moeilijk is om daarmee te stoppen, maar probeer in ieder geval te minderen. Je zult meteen merken dat je huid meer gaat stralen.

Goed reinigen voor een mooie huid

Wat ook belangrijk is voor een stralende huid, is het reinigen ervan. Je gezicht heeft dagelijks te maken met vervuiling en talg. Ook kan make-up je poriën verstoppen en huidveroudering versnellen. Probeer dus elke ochtend en avond je gezicht goed te reinigen, ook als je geen make-up draagt.

Gebruik de juiste skincare

Voor het reinigen van je huid is het belangrijk dat je de juiste skincare gebruikt. Heb je een droge huid? Gebruik dan hydraterende producten. Je hebt ook speciale producten voor een gemengde en vette huid. Weet je niet wat voor huidtype je hebt? Doe deze quiz en krijg een beter beeld!

Gebruik SPF

Voor een mooie huid kun je ook proberen een dagcrème in je routine toe te voegen, ook als je denkt dat de zon niet schijnt. Uv-stralen zijn het hele jaar door aanwezig en hebben enorme invloed op de huid. Tip: er bestaan heel veel dagcrèmes of foundations die SPF bevatten.

Stay hydrated

Deze stap is sowieso al belangrijk voor ons lichaam, maar wordt toch vaak vergeten. Drink minimaal twee liter water op een dag om je lichaam en huid genoeg vocht te geven.

Good luck, babe!

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe jij dit al?

Gerelateerde artikelen