clitoris seksbewegingen wit spul onderbroek ik kom snel klaar kom snel klaar

Déze feitjes wist jij nog niet over de clitoris

Zoals je waarschijnlijk al wel weet, is de clitoris is een bijzonder lichaamsdeel. Hoewel veel girls denken dat ze alles over de clitoris weten, hebben wij wat feitjes die jij waarschijnlijk nog niet wist.

De functie van een clitoris is alleen pleasure geven

Dit is bijzonder, want de meeste lichaamsdelen hebben een ‘nuttige’ functie voor je lichaam. De clitoris is gemaakt om jou een pleziertje te doen. Tijd om dankjewel te zeggen, vind je niet?

Een clitoris groeit

Yup, je clitoris groeit naarmate je ouder wordt. Terwijl andere lichaamsdelen op een gegeven moment stoppen met groeien, doet de clitoris dat niet. Als je 35 bent, is je clitoris vier keer zo groot als tijdens de puberteit.

Een clitoris kan wel acht centimeter zijn

Je zou het niet zeggen, want je ziet alleen het topje van de ijsberg. Inwendig gaat je clitoris gewoon door en kan-ie soms wel acht centimeter zijn. Crazy, right?!

Een clitoris is eigenlijk net als een piemel

Ze zwellen allebei op bij opwinding, hebben een voorhuid en een schacht. Ze zien er (gelukkig) wel een beetje anders uit. Hier hebben de boys sowieso niks tegenin te brengen!

Een clitoris bevat 8000 zenuwuiteinden

En daarmee hebben we dubbel zoveel zenuwen als in een piemel. Dáárom is je clitoris dus zo gevoelig. Om een vergelijking te maken: in je vingertoppen zitten per vierkante centimeter ongeveer 2500 zenuwuiteinden. Wow!

Een clitoris wordt niet ouder

Terwijl de clitoris wel groeit, wordt ze niet ouder. Huh? Daarmee bedoelen we dat je niet aan een clitoris kan zien hoe oud ze is: een clitoris van een 80-jarige is net zo rimpelvrij als die van een 20-jarige. Toch iets wat niet ouder wordt, right?

Lees ook:

Beeld: Unsplash / Bron: Girlscene.nl, MarieClaire.be, Viva.nl, Manners.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen