Ik heb een probleem. Ik heb erg dikke bovenbenen, nou eigenlijk zit er veel vet aan. Als ik op visite ben, durf ik haast niet op te staan om wat te drinken te pakken of zo.

En als ik zomaar loop, kijk ik naar mijn benen en zie al dat vet (ieee). Help! Wat moet ik doen. Ik durf bijna niets meer te doen. Ik koop ook steeds meer wijdere broeken en ik durf ook niet zonder jas ergens te lopen. Dan ben ik bang dat ze me benen zien (het is echt heel erg).
Stier

Het is oneerlijk verdeeld in de wereld en vooral in een vrouwenlichaam. Het vet zit altijd op de verkeerde plaatsen en lijkt zich juist op die ene plek te verzamelen. En als je probeert af te vallen, is dat de laatste plek waar het vet verdwijnt. Dat heeft te maken met je bouw. Waarschijnlijk zijn in jouw familie meer mensen met dikke bovenbenen. Je kunt met sporten proberen om je dijen wat dunner te krijgen. Fietsen, lopen en steppen zijn uitstekende manieren om vet te verbranden. Daarbij kun je nog speciale oefeningen voor je dijbenen doen. Ga in ieder geval niet zwaar op dieet of zo, want er bestaat niet zoiets als een dikke dijendieet.