wondermiddel huid

Dit viral drankje schijnt een wondermiddel voor je huid te zijn

Als je veel op TikTok zit, heb je het vast weleens voorbij zien komen: een groen drankje a.k.a. chlorophyll water. Het schijnt een wondermiddel voor je huid te zijn. Wat is dit en werkt dit daadwerkelijk voor je huid?

Lees ook: Deze jongen imiteert juffen in zijn TikToks en het is té herkenbaar

Wondermiddel voor je huid

Op TikTok zie je veel mensen chlorophyll water drinken. Maar uh, wat is chlorophyll dan precies?! Wij leggen het je uit. Chlorophyll geeft planten hun groene kleur. Er zitten veel vitaminen en mineralen in en het bevat ook antioxiderende eigenschappen die huidveroudering kunnen tegengaan. Voor je enthousiast wordt over chlorophyll water als wondermiddel voor je huid, is het goed om te weten dat dit ook in groene bladgroente zit. Denk aan groene bonen, rucola, prei en spinazie. Daarvan weten we zeker dat het voordelen heeft, want er is onderzoek naar gedaan, maar van chlorophyll in water niet. Je kunt zelf uittesten of het water effect heeft op jouw huid. Veel mensen gingen je al voor, want TikTok staat er bomvol mee.

Let op als je medicijnen gebruikt: het is slim om even aan je huisarts te vragen of je chlorophyll kunt gebruiken in combinatie met je medicijnen.

@sammygorms

#stitch with @suedebrooks i bought a bottle of it a year ago and it’s still half full #chlorophyll #chlorophyllwater #weightloss #acnetreatment

♬ original sound – Sammy Gorms

Beeld: Fleur Kaan, Unsplash / Bron: beautify.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen