welke naam dua lipa james corden parody dua lipa concert dua lipa album dua lipa

Dua Lipa vertelt over pestgedrag

In een brand new interview met het magazine Attitude vertelt Dua Lipa over haar bekende dansvideo’s, waarmee kijkers haar jarenlang hebben gepest. Het is de eerste keer dat de zangeres open vertelt over het pestgedrag en haar mental health.

Dua Lipa pestgedrag 

Het pestgedrag begon allemaal met een dansvideo van Dua Lipa, aan het begin van haar carrière. Er ging een filmpje viral, waarmee de dansmoves van de zangeres belachelijk gemaakt werden. De video ging zelfs zo viral, dat er nog steeds duizenden filmpjes op YouTube staan, waarin mensen haar bewegingen na doen. 

De zangeres vertelt in het interview dat de filmpjes haar angstig en overstuur maakte. Ze kreeg het gevoel dat ze niet goed genoeg was en dat ze eigenlijk niet thuishoorde op het podium. Zelfs nadat de girl twee Grammys won, eentje voor beste artiest en eentje voor beste dansopname, zeiden sommige mensen: ‘Nou, ze verdient het niet.’ 

Zelfverzekerd

‘Het heeft een tijdje met mijn mental health geknoeid’, vertelt Dua Lipa. ‘Als iemand me filmde terwijl ik op het podiumstond, dan dacht ik: oh, ze filmen, zodat ze me kunnen uitlachen.’ Het was een zware periode voor de zangeres, maar ze zegt dat ze er sterker en zelfverzekerder door is geworden. Nu weet ze dat ze goed genoeg is en dat ze op het podium thuishoort. Wij vinden Dua Lipa amazing en vinden dat pesten not done is!

Lees ook:

Bron: Girlfriend.au Beeld: Instagram @dualipa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen