Argh puistjes! Ze zijn er altijd nét op de meest stomme momenten… Supervervelend natuurlijk. Maar wat kun je nou het beste doen tegen puistjes? Een real life Snapchatfilter zou top zijn. Maar dat gaat natuurlijk niet… Check hieronder anti-puistjes tips voor een #onfleek huid.

Tips om puistjes te verminderen

– Reinigen is superbelangrijk! Gebruik een speciaal reinigingsproduct.
– Raak je huid zo weinig mogelijk aan.
– Let op wat je eet! Al die patatjes, hamburgers en snoep zijn niet goed voor je huid.
– Eet groenten en fruit want die vitamines zorgen ervoor dat je huid mooi blijft.
– Drink twee liter water per dag. Water voert afvalstoffen in het lichaam af.

Oh no toch een puistje!

Tja… het kan altijd gebeuren dat je toch een puistje krijgt. Daarom is het superbelangrijk om naast alle tips hierboven, óók de juiste producten te gebruiken. Puistjes komen vaak voor op je kin, je voorhoofd of rond je mond. Maar wat kun je het best doen om puistjes te voorkomen en te behandelen? GIRLZ testte Benzac 50mg/ml Gel.

Benzac stappenplan
Benzac gel helpt goed bij puistjes én mee-eters. Benzac belooft binnen 14 dagen al zichtbaar resultaat! #woopwoop Volg daarbij het onderstaande stappenplan:
1. ’s Ochtends reinigen met een milde reinigingsgel.
2. Daarna een hydraterende creme aanbrengen
3. ’s Avonds nog een keer reinigen met een milde reinigingsgel.
4. Als laatste stap kun je de Benzac Gel ter behandeling aanbrengen op de puistjes gevoelige gebieden. Even laten intrekken en de volgende ochtend er weer afwassen.*

Review
Wij hebben de Benzac gel getest en zijn enthousiast! Het product helpt goed want we zagen al binnen 14 dagen verbetering, óók voor mee-eters. Ons huidje is egaler #goals.

Let even op: Benzac kan haren, wenkbrauwen en gekleurd textiel (kleding, beddengoed etc.) verbleken. Daarom raden we aan om wit linnen (kussen, lakens, handdoeken) te gebruiken, om contact met kleding te vermijden en om handen goed te wassen na het aanbrengen. Breng je de gel aan voordat je gaat slapen? Laat het dan eerst intrekken voordat je naar bed gaat.

Benzac 50mg/ml Gel is een geneesmiddel (benzoylperoxide). Lees voor het gebruik de bijsluiter.

KOAG nr: 4104-1217-1858

Beeld: 123RF

*Disclaimer
Bijwerkingen: als je bijwerkingen ondervindt na het gebruik van Benzac Gel, neem dan contact op met jouw arts of apotheker. Dit geldt ook voor mogelijke bijwerkingen die niet in de bijsluiter worden vermeld. Je kunt bijwerkingen rechtstreeks melden via Nederlandse bijwerkingen Centrum Lareb.