Allereerst wil ik zeggen dat jullie blad echt vet hip is, maar ik heb een probleem: iedereen zegt altijd dat ze grote voeten hebben als ze maat 42/43 hebben, maar ik heb maat 45/46.

Ik heb echt een megalieve moeder die stad en land afreist om leuke schoenen voor mij te vinden, maar dat is wel heel moeilijk en vaak ook heel duur. Ik wilde nu vragen of jullie een leuke winkel in de buurt van Rotterdam weten voor meiden (niet met ouwe mensenschoenen) met grote voeten. Het mag best wel wat verder uit de buurt zijn, maar niet te ver. Groetjes, Melissaaa!

Gelukkig is de keuze in grote matenschoenen tegenwoordig steeds groter. Er is zelfs een grote voeten Facebookpagina waar mensen ervaringen en adressen uitwisselen en ook op www.langemensenforum.nl wordt aandacht besteed aan grote voeten. Het is allicht prettig om met mensen te praten die hetzelfde probleem hebben en je vindt er vast ook handige tips. Een paar adresjes van winkels hebben we ook voor je. In Rotterdam, op de Nieuwe Binnenweg 14, en in Amsterdam op de Bilderdijkstraat 66 zit Caland Schoen: www.groteschoenen.nl. In Amsterdam kun je terecht bij Big Shoe, www.bigshoe.nl en grote-schoenenwinkel Van Wonderen –  www.grotemaatschoenen.nl – heeft vestigingen in Haarlem en Hilversum.

Lees ook: Blaren, wat doe je eraan?