wenkies wenkbrauwen epileren haartjes weghalen

Talk: ‘Ik wil graag mijn haartjes weghalen’

Ik heb haargroei tussen mijn wenkbrauwen en boven mijn lip. Wat kan ik ertegen doen waardoor het lang wegblijft en je het niet ziet? Anoniem

Vooral boven mijn lip en tussen mijn wenkbrauwen.

Dat is namelijk waar ik het meeste haargroei heb: tussen mijn wenkbrauwen en boven mijn lip. Wat kan ik er tegen doen waardoor het lang wegblijft en je het niet ziet? Ik voel me hierdoor best wel onzeker en ik wil de haartjes graag weghalen.

Anoniem

Je kunt de haartjes makkelijk weghalen

Je kunt de haartjes met een pincet wegplukken. Neem daarvoor de huid strak tussen je vingers en trek de haartjes er een voor een uit. Als het heel veel haartjes zijn, dan kun je ook speciale koude waxstrips (Veet) voor het gezicht gebruiken. Dat zijn papiertjes met wax die je eerst even tussen je handen een beetje warm wrijft, vervolgens op de te ontharen plek plakt (eventueel op maat knippen) en waarmee je de haartjes in één beweging weghaalt. Trek wel altijd tegen de haargroei in, dan heb je het beste resultaat. Daarna moet je nog wel even de haartjes die zijn achtergebleven met een pincet weghalen/epileren of de behandeling nog een keer herhalen. Omdat je de haartjes met wortel en al verwijdert, blijven ze een paar weken weg. Nieuwe haartjes zijn dan gemakkelijker met een pincet weg te halen.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Haal jij daar haartjes weg?

Gerelateerde artikelen