zelfbruiner zelfbruiners

5x handige zelfbruiner voor een sunkissed look

Ben jij toe aan een sunkissed look en kun jij niet wachten totdat de zon volop gaat schijnen? Same, girl! Om je te helpen hebben we een lijstje gemaakt met vijf handige zelfbruiners. Welke kies jij?

10 dingen die je herkent als je nooit bruin wordt

Sunkissed mousse

Wil jij een sunkissed look? Dan is deze zelfbruiner echt iets voor jou. Hij kost €8,95 en is te koop bij Boozyshop

Schermafbeelding 2021 03 25 Om 11.04.16

Natuurlijke look

Deze mousse is perfect voor een natuurlijke tint zonder strepen. We love it. De L’Oréal Paris Sublime Bronze is te koop bij bol.com en hij kost nu maar €5,- Wow! 

zelfbruiner

Biodermal

Wij zijn in love met deze zelf bruinende bodylotion. Met deze crème hoef je nooit meer op vakantie, hihi. Hij kost nu €10,- bij de Bijenkorf

Rose water

Vind jij een zelfbruiner iets te heavy, maar wil je toch een tintje? Dan is deze waterspray van Minetan geschikt voor jou. De spray kun je langzaam opbouwen en bijhouden, dus je hoeft niet bang te zijn voor een Oempaloempa-effect. De spray is te koop bij Douglas en hij kost €14,95. 

zelfbruiner

Magic Drops

De zelf bruinende druppels van Collistar zijn aan de prijzige kant, maar je doet er heel erg lang mee. Je kunt de druppels namelijk mengen met je eigen gezichtscrème voor een natuurlijk tintje. We love it! De druppels kosten €36,- en zijn te koop bij ICI Paris, maar ze zijn gelukkig heel vaak in de aanbieding. 

zelfbruiner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen