klaarkomen ik schaam me voor schaamhaar schaamlippen masturberen jeuk klaarkomen voorvocht onderbroek had ik een orgasme experimenteren stinkende afscheiding hoe moet je vingeren slijm in onderbroek experimenteren lichaam

Talk: ‘Ik heb grote schaamlippen’

‘Ikzelf heb geen pijn of last ervan, maar ik heb een vriendin en als zij seks wil, schaam ik me er altijd voor.’

Ik schaam me voor mijn schaamlippen

Hey, ik ben een meisje van 17 en ik schaam me enorm voor een ding van m’n lichaam: m’n schaamlippen. Ze zijn groot en hangen eruit. Ik zelf heb geen pijn of last ervan, maar ik heb een vriendin en als zij seks wil, schaam ik me er altijd voor. Gaat dit nog weg of kan ik het laten opereren? Help!
N.

Niet fijn dat je je zo onzeker over je schaamlippen voelt

Dit is nergens voor nodig! Wist je dat bij superveel girls de binnenste schaamlippen eruit hangen? Dat is heel normaal, ze zijn er in verschillende vormen en maten. ‘Perfecte’ schaamlippen zoals je ze bijvoorbeeld in porno ziet, komen niet vaak voor. Probeer ze te accepteren zoals ze zijn, want er is echt niks mee. Zit je er over een aantal jaar nog steeds heel erg mee en wil je er toch écht iets aan doen, zou je kunnen informeren naar een schaamlipcorrectie, maar dit is geen fijn ingreep.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen