eerste bh boobies bh fabels ongelijke borsten cupmaat AA

Talk: ‘Ik heb ongelijke borsten’

Help! Ik ben bang dat er iets mis met me is… De ene borst is veel groter dan de andere en daar word ik heel ongerust van. Ik durf het tegen niemand te zeggen…

Moet ik nu naar een dokter?

Mijn ene borst is veel groter dan de andere. Nu durf ik bijna geen strakke truitjes meer aan, want dan is de ene cup van mijn beha veel leger dan de andere. Ik schaam me kapot voor mijn ongelijke borsten.

Ik ga het niet tegen mijn moeder zeggen en ik durf niet naar een arts. Please! Het is bijna zo erg dat ik niet meer over straat durf!

Het is heel normaal dat je ongelijke borsten hebt.

Het duurt zeker tot je 16e voordat je borsten helemaal volgroeid zijn. Dikke kans dat tegen die tijd je borsten ook ongeveer dezelfde maat hebben. Geen enkele vrouw heeft trouwens twee exact gelijke borsten. Er is er altijd één borst iets kleiner, dunner, dikker of met een iets andere vorm. Voorlopig kun je een bh met voorgevormde cup dragen. Dan kun je gewoon strakke truitjes blijven dragen en ziet niemand het verschil tussen jouw ongelijke borsten. Als jij echt bang ben dat er iets mis is, moet je het tegen je moeder zeggen zodat jullie het bij de arts kunnen laten nakijken.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak jij je ook wel eens zorgen om jouw borsten?

Gerelateerde artikelen