Jessie J ziekenhuis

Jessie J is opgenomen in ziekenhuis met mysterieuze klachten

Jessie J heeft een aantal vervelende dagen achter de rug. De girl vertelt via een Instagrambericht dat ze werd opgenomen in het ziekenhuis, nadat ze mysterieuze klachten kreeg. Scary!

Jessie J ziekenhuis 

Jessie J vertelt via een post op Instagram dat ze werd opgenomen in het ziekenhuis, omdat ze volledig doof werd aan één oor en moeite had met lopen. Oei! ‘Ik werd wakker en kon niets meer horen in m’n rechteroor en kon niet meer in een rechte lijn lopen’, schrijft de girl. 

Mysterieuze klachten 

De zangeres blijkt het Ménière-syndroom te hebben. ‘Ik weet dat veel mensen dit hebben en velen hebben me al advies gegeven’, vertelt ze. ‘Ik heb vandaag voor het eerst kunnen zingen’. Het Ménière-syndroom is een ooraandoening, waardoor je duizelig wordt en moeilijk kunt lopen, maar je kunt er supermisselijk van worden of je evenwicht verliezen. 

Dankbaar 

‘Ik ben super dankbaar voor mijn gezondheid’, schrijft Jessie onder haar bericht. ‘Gelukkig was ik er vroeg bij en kwamen ze er al snel achter wat het was. Ik heb nu de juiste medicijnen, dus ik voel me een heel stuk beter.’ Verder hoopt de zangeres dat iedereen elkaar wat extra liefde geeft in deze periode. ‘Denk deze week aan alles wat je wel hebt en niet aan wat je niet hebt.’ Wij hopen dat Jessie J zich snel beter voelt.

Lees ook: Zijn Jessie J en Channing Tatum uit elkaar?

Bron: RTL Beeld: Instagram @jessiej

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen