vriendje hyperventileren seks overleden moeder stiefzusjes vriend ex jeukende ogen dik loverboy borderline

Talk: ‘Ik heb last van jeukende ogen’

Ik heb namelijk heel erge last van jeuk bij mijn ogen. Daardoor trek ik wimpers van mijn oogleden af. Ik schaam me hier zo voor en het blijft jeuken! Ik heb nu maar vijf wimpers over bij mijn rechteroog.

Ik schaam me ervoor en het blijft jeuken!

Ik heb namelijk heel erg last van jeukende ogen. Daardoor trek ik wimpers van mijn oogleden af. Ik heb nu maar vijf wimpers over bij mijn rechteroog. Mensen merken het op, maar dan doe ik altijd heel verbaasd… Ik gebruik iedere dag oogpotlood en ik dacht dat het misschien door het merk kwam, dus ben ik een ander merk potlood gaan gebruiken, maar het werkte niet. Ik begin het nu ook bij mijn wenkbrauwen te doen, het lijkt wel een soort verslaving. Het ziet er niet uit! Ik ben zo bang dat ik straks geen wimpers meer heb en ik kan er niks aan doen, het gaat echt vanzelf. Waarschijnlijk kan ik er toch niks tegen doen…

Mysterious Girl

Ga eens naar de dokter

Als je denkt dat je er toch niks tegen kunt doen, dan gaat het zeker nooit over. Of het psychisch is of lichamelijk, dat is moeilijk te zeggen, maar het is zeker geen slecht idee om eens naar de dokter te gaan hiermee. Misschien bestaat er wel een simpel zalfje tegen de jeuk of is er een therapie waarmee je van je ‘verslaving’ af kunt komen. Blijf in ieder geval niet zo doorgaan, want zonder wimpers krijg je alleen maar meer last van je ogen en zo wordt de situatie alleen maar erger.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij ook last van jeukende ogen?

Gerelateerde artikelen