Ik vind mezelf te dik. Ik ben 1.65 en weeg 45 kilo, dat vind ik te dik. Ik ben al tien kilo afgevallen, tussen de tijd dat ik begon te lijnen en nu. Ik eet niks, alleen mijn avondeten en dat kots ik daarna uit.

Ik ben non-stop duizelig en val regelmatig flauw. Ik snijd mezelf ook omdat ik mezelf haat. Soms heb ik zelfs momenten dat ik dood wil. Ik weet echt niet meer wat ik moet doen.Β Een wanhopig meisje

Wil je ophouden met lijnen en beginnen met eten en wel nu! Met een BMI van 17 ben je veel te licht voor je lengte. Om een gezond gewicht te krijgen zou je juist minstens vijf kilo moeten aankomen in plaats van nog verder af te vallen. Niet eten, spugen… Het is niet raar dat je voortdurend duizelig bent en flauwvalt. En daar word je vanzelf ook depressief van. Je zegt niet hoelang je hier al mee bezig bent, maar als je niet al een eetstoornis hebt, dan ben je hard op weg om er een te krijgen. Met alle risico’s die daar bij horen. Als je denkt dat het je niet lukt om zelfstandig te beginnen met eten, zoek dan hulp. Praat erover met je ouders, neem contact op met je huisarts of kijk of je hulp kunt krijgen van lotgenoten of hulpverleners bij jou in de buurt. Maar ga niet zo door, want je maakt je lichaam en je leven kapot!

Lees ook: GIRLZ Talk – Schaamhaar scheren