#SOSsumatra: Lush, bekend van alle heerlijke geuren en prachtige bruisballen – natuurlijk alles dierproefvrij! – werkt opnieuw samen met SOS.

Lush x SOS = #SOSsumatra
Lush heeft twee producten uitgebracht: de Orangutan-zeepen de SOS-shampoobar. Met de verkoop van deze producten kan ervoor worden gezorgd dat een heel groot stuk regenwoud voor altijd beschermd is.

 SOS
SOS, een organisatie die eraan werkt om de uitsterving van orang-oetangs tegen te gaan, is hard bezig om de palmolieplantage in het noorden van Sumatra opnieuw te vergroenen. Hierdoor zal dit gebied binnen een paar jaar opnieuw een weelderige, levendige habitat zijn voor orang-oetans en heel veel andere diersoorten. You go, SOS!

Waar kun je het scoren?
De Orangutan-zepen worden zowel in de winkels van Lush als via de website verkocht. Ze kosten €9,50 per stuk en de volledige opbrengst gaat naar SOS. Let wel op: er zijn er slechts 14.600 stuks beschikbaar, dus wees er snel bij! De limited edition shampoobar kost €10,95 per stuk. Ook hierbij geldt: de volledige opbrengst wordt aan SOS geschonken. De Orangutan-zeep en de SOS-shampoobar zijn vanaf nu verkrijgbaar, dus go get it and save the planet!

Beeld: Lush

Lees ook: