high school musical workout

Met deze High School Musical workout ben je binnen no time fit

Argh, heb jij ook een superhekel aan sporten en lig jij het liefst de hele dag met een grote zak chips in bed? Same, girl! Lucky us hebben we een workout gevonden die we wel leuk vinden. Ben jij benieuwd hoe wij fit blijven? Lees dan snel verder!

High School Musical workout

Ben jij ook fan van High School Musical? Dan is de workout van Emily Thorne écht iets voor jou! De training duurt 20 minuten, dus dat is super chill voor in je pauze of na schooltijd. De workout is een High Intensity Interval Training, dat betekent dat je training in stukken (intervallen) is opgedeeld. Je traint dus even intensief en dan rust je weer kort uit en dat doe je een paar keer achter elkaar. Het is een supergoede manier om je conditie te verbeteren of als je sterker wilt worden. Goals! 

Go get ’em, Wild Cat!

Emliy heeft een danssessie met muziek uit de eerste High School Musical-film, maar ook eentje met de tweede en derde film. Genoeg keuze en afwisseling dus! De dansjes zijn natuurlijk geïnspireerd op de dansmoves uit de film. We love it! Ook als je geen danseres bent kun je deze training volgen. Emily legt van tevoren de pasjes uit, zodat je alles goed kunt volgen. Misschien is het een leuk idee om samen met je bestie een workout te doen? Have fun, babe!  

Lees ook:

Bron: Glamour Beeld: Disney+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen