Er is iets wat ik echt heel raar vind aan mijn lichaam. Als je ter hoogte van mijn navel een lijn doortrekt naar de zijkanten, op die hoogte is het bij mij opeens dikker dan daaronder, daar is een soort inham en daar weer onder is het weer normaal.

Soms dan zie ik plaatjes van mensen in bikini’s en die hebben dat helemaal niet. Ik vind het echt vreselijk en echt niet mooi. Is er een manier om dit te veranderen?

Jij hebt dus brede heupen. Daar is vaak niet veel aan te doen en dat voel je als je op het dikkere deel duwt. Als je dan bot voelt, dan zit er dus geen vet op en kun je sporten en diëten tot je een ons weegt, die heupen worden niet minder. Als er wel een vetlaagje op zit, dan helpt sporten wel om ze strakker te maken. Met de juiste kleding kun je brede heupen minder laten opvallen, bijvoorbeeld met kleuren als blauw en zwart. Veel jongens vinden brede heupen sexy, omdat het vrouwelijk is. Kijk maar eens naar Beyoncé, die heeft ze ook en is één van de meest sexy vrouwen ter wereld. 

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer: