Ik heb een snorretje. Ik vind het zo verschrikkelijk. Ik word op school gepest vanwege die stomme haartjes boven mijn lippen. Die stomme snor moet weg.

Ze zeggen altijd van die stomme dingen zoals snorrenwijf of snorrenkop. Kunnen jullie mij helpen? Hoe kan ik van die stomme snor afkomen? Help alsjeblieft!

Een schoonheidsspecialiste kan je daarbij helpen. Haartjes op je bovenlip kun je namelijk bleken of harsen, maar in beide gevallen is het belangrijk dat je de goede materialen gebruikt en zorgvuldig te werk gaat. Als je dat zelf gaat proberen, is de kans groot dat het mislukt en dat iedereen van tien kilometer afstand kan zien dat je hebt geprobeerd iets aan je snor te doen. Ga ook zeker niet aan de slag met scheermesjes of scheerapparaten want dan houd je stoppels over. Harsen is de beste methode; daarbij blijven de haartjes het langste weg. Bovendien zijn de nieuwe haartjes die tevoorschijn komen, dun en zacht en vallen dus niet zo snel op. Maar de schoonheidsspecialiste kan dan het beste. 

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook: