schoenen lies nike dior sneaker

Talk: ‘Ik heb bultjes in mijn lies’

‘Lieve GIRLZ, ik merkte dat ik na het scheren bultjes in mijn lies. Ik heb geen idee wat ze te betekenen hebben en ik maak me zorgen. Help!’

Ik zag de bultjes in mijn lies een paar weken geleden

Ik heb een vraagje waar ik toch wel heel erg mee zit. Een paar weken geleden zag ik in m’n lies, in de buurt van mijn schaamstreek een paar rode bultjes die na een paar weken weer weg waren. Maar nu heb ik weer een paar bultjes in de buurt van mijn schaamstreek. Ik ben nog nooit met iemand naar bed geweest en heb ook nog nooit met iemand gezoend. Kan dit een soa zijn?
GIRLZ-fan

Misschien zijn het ontstoken haarzakjes

Een soa kun je alleen krijgen als je onveilige seks met iemand hebt gehad. Dat is bij jou niet het geval, dus is het geen soa. Waarschijnlijk zijn die bultjes bij jouw lies ontstoken haarzakjes, te vergelijken met puistjes. Soms heb je ze, dan zijn ze weer even weg en even later komen ze weer terug. Ze ontstaan vaak ook na het ontharen en vooral op plaatsen waar het warm en vochtig is. Draag liever katoenen ondergoed dan synthetische materialen. Katoen ademt namelijk beter en neemt ook beter vocht op.

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist jij dit?

Gerelateerde artikelen