onzeker tepels groot borsten te klein aders borsten knobbeltje in een borst borsten striae borstkanker grote borsten ongelijke borsten

Talk: ‘Ik ben onzeker over mijn ongelijke borsten’

Wist je dat dit bij iedereen zo is? Alle borsten zijn ongelijk, net als je ogen, oren en handen niet precies hetzelfde zijn. Don’t worry.

Groeien ze nog wel gelijk?!

Eerst wil ik zeggen dat jullie blad te gek is. Maar dit is mijn probleem: ik stond laatst voor de spiegel en zag dat mijn borsten ongelijk zijn. Ik vind dat best raar en omdat ik al onzeker ben over mijn lichaam, word ik nog onzekerder. Eigenlijk wil ik dus weten of ze nog gelijk worden of dat ze altijd ongelijk blijven. Ik ga binnenkort op vakantie en ben bang dat iedereen mijn ongelijke borsten ziet als ik een bikini aan heb. Ik ben bang dat ik geen bikini meer aan durf!

Borsten zijn nooit hetzelfde

Alles wat je dubbel hebt in je lichaam, is niet honderd procent gelijk. Dat geldt voor je ogen, je oren, je handen, je voeten en dus ook voor je borsten. Alleen valt het bij de een meer op dan bij de ander als ze ongelijke borsten hebben. Zolang je nog in de groei bent, kunnen je borsten nog qua maat en vorm veranderen, maar helemaal gelijk zullen ze nooit worden. Met een bikini met voorgevormde cups kun je het verschil vaak prima verbergen. Trouwens, de meeste mensen zien waarschijnlijk niet eens dat jouw borsten ongelijk zijn. Jij kent je eigen borsten het beste en ziet ze elke dag, dus dan valt het op. Andere mensen hebben dat meestal niet in de gaten. Maak je er niet te druk over. Niemand is perfect.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij doen in deze situatie?

Gerelateerde artikelen