vibrator verstoppen vaginale infectie schaamlippen

Talk: ‘Ik heb gekke schaamlippen’

Hoi GIRLZ, ik schaam me voor mijn schaamlippen. Ik ging laatst douchen na de gymles en toen zag ik dat de vagina van mijn bestie er heel anders uit ziet. Ben ik wel normaal?

Gekke schaamlippen

Ik schaam me voor mijn schaamlippen. Ik zou met een vriendin in de kleedkamer gaan douchen, maar toen we gingen douchen schaamde ik me heel erg voor mijn lichaam. Terwijl ik wist dat ze heus niet raar zou kijken ofzo. Maar goed, toen stonden we dus te douchen en ik kon er niks aan doen, maar ik keek automatisch naar haar vagina. Ik schaamde me dood, maar tegelijk viel me ook iets op: zij had bij haar vagina een soort piemeltje buiten haar vagina steken. Ik keek gauw naar mijn eigen vagina, maar daar zag ik het niet! Is het wel normaal dat je bij mij er niks tussen uit ziet steken en bij haar wel? Ik ben pas 13, maar ik ben heel bang dat ik daardoor niet ongesteld kan worden!

Er is niets aan de hand!

Er zijn ook heel veel meisjes die schrijven dat ze zich schamen omdat ze een soort van piemeltje tussen hun schaamlippen hebben… Wat jij hebt gezien zijn de binnenste schaamlippen die, naarmate je verder in de puberteit komt, groter worden en als het ware tussen je buitenste schaamlippen door groeien. Dat kan bij jou ook gebeuren, maar dat hoeft niet. Ieder lichaam is anders en zowel jouw vagina als die van je vriendin zijn helemaal normaal. 

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen