klaarkomen ik schaam me voor schaamhaar schaamlippen masturberen jeuk klaarkomen voorvocht onderbroek had ik een orgasme experimenteren stinkende afscheiding hoe moet je vingeren slijm in onderbroek experimenteren lichaam

Talk: ‘Ik heb jeuk na het masturberen’

Help! Ik denk dat er iets ergs aan de hand is met mijn lichaam. Steeds na het masturberen heb ik jeuk aan mijn vagina en best wel lang. Is dit wel normaal?

Na het masturberen krijg ik altijd jeuk

Hey GIRLZ, ik heb een probleem. Steeds na het masturberen heb ik jeuk aan mijn vagina en best wel lang. Is dit wel normaal? Ik heb er soms wel dagen last van.

Anoniem

Hoe vaak masturbeer je?

Als je dit te vaak doet (bijvoorbeeld meerdere keren per dag), kan je vagina geïrriteerd raken, wat kan leiden tot jeuk. Iets minder vaak masturberen en glijmiddel gebruiken zou hierbij kunnen helpen. Ook zou het kunnen komen doordat je je vagina met doucheproducten wast. Dit is niet nodig en zelfs slecht voor je vagina. Water is voldoende! Zijn deze twee dingen beide niet het geval en gaat het maar niet over? Dan is het misschien slim om een bezoekje aan de huisarts te brengen.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen