transitie

Talk: ‘Ik heb spijt van mijn transitie’

‘Ik ben een transgender die een transitie is ondergaan. Nu ben ik een jongen, maar eigenlijk ben ik toch niet helemaal happy hiermee… Wat moet ik doen?’

Spijt van transitie

Hey, ik ben een jongen van 15. Ik ben transgender, dus eigenlijk ben ik een meisje. Ik ben nu drie jaar een jongen, maar ik ben bang dat ik toch een meisje wil zijn. Wat moet ik nu doen? Mijn ouders weten het al, maar zij weten het ook even niet. Help me alsjeblieft?!

Maurice

Wat bijzonder en heel lastig…

Wat een lastige situatie voor jou! Het komt niet vaak voor, maar soms hebben transgenders inderdaad spijt van hun transitie. Veel van deze mensen geven aan dat het geboortegeslacht toentertijd niet het probleem was, maar dat ze niet lekker in hun vel zaten door een depressie, onzekerheid of traumatische ervaring. Herken je je hier misschien in? Het lijkt ons een goed idee om met een psycholoog over jouw probleem te praten. Mocht je echt liever een meisje zijn, informeer dan eens bij het ziekenhuis waar je je transitie hebt ondergaan wat de mogelijkheden daarin zijn. Good luck!

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Unsplash Sharon McCutcheon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen