tips winter beautyproducten beste toe aan een relatie vriend broer leuk lesbisch maagdenvlies borsten durfde durven lippenbalsem geil gay, pil, meisje boy boys permanente krullen raar

Talk: ‘Ik wil graag krullen!’

Ik wil graag krullen

Hoi, ik ben een meisje van 15 jaar met steil, blond haar. Soms vlecht ik mijn haar en dan heb ik de volgende dag krullen/slag in mijn haar. Ik vind dit eigenlijk veel mooier staan dan mijn steile haar. Ik heb ooit iets gehoord over permanente krullen zetten, maar kan hier weinig over vinden, dus mijn vraag is: wat houdt het in om permanente krullen te zetten?
Meisje met steil haar

Permanente krullen zetten

Een permanent zetten is een chemische behandeling waarbij er een permanentvloeistof in je haar wordt gezet, waardoor de vorm verandert. Je blijft dan voor lange tijd krullen houden, hoewel het bij de een sneller uitzakt dan bij de ander. Wel is een permanent superslecht voor je haar en kan het er lelijk en dood van worden. En dat is zonde van je mooie, blonde haren! Denk er dus goed over na of je echt permanent wil. Je zou ook een krultang kunnen aanschaffen en bij speciale gelegenheden, zoals een feestje, mooie krullen kunnen maken. Dat is minder schadelijk voor je haar dan een permanent.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen