Ik vind mijn gymdocent leuk snor

Talk: ‘Ik word gepest met mijn snor’

Hai Girlz, ik heb een snor en ik word hier mee gepest. Op school zeggen ze allemaal vervelende dingen en ik weet niet hoe ik van mijn snor afkom. Help!

Snor

Ik heb een snorretje. Ik vind het zo verschrikkelijk. Ik word op school gepest vanwege die stomme haartjes boven mijn lippen. Die stomme snor moet weg. Ze zeggen altijd van die stomme dingen zoals snorrenwijf of snorrenkop. Kunnen jullie mij helpen? Hoe kan ik van die stomme snor afkomen? Help alsjeblieft!

Laat je niet gek maken, girl!

Een schoonheidsspecialiste kan je daarbij helpen. Haartjes op je bovenlip kun je namelijk bleken of harsen, maar in beide gevallen is het belangrijk dat je de goede materialen gebruikt en zorgvuldig te werk gaat. Als je dat zelf gaat proberen, is de kans groot dat het mislukt en dat iedereen van tien kilometer afstand kan zien dat je hebt geprobeerd iets aan je snor te doen. Ga ook zeker niet aan de slag met scheermesjes of scheerapparaten want dan houd je stoppels over. Harsen is de beste methode; daarbij blijven de haartjes het langste weg. Bovendien zijn de nieuwe haartjes die tevoorschijn komen, dun en zacht en vallen dus niet zo snel op. Maar de schoonheidsspecialiste kan dan het beste. 

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Jacob Mejicanos Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen