onzeker tepels groot borsten te klein aders borsten knobbeltje in een borst borsten striae borstkanker grote borsten ongelijke borsten

Talk: ‘Is het normaal dat mijn tepels groot zijn?’

‘Ik heb het idee dat het echt abnormaal is en dat ik veel te grote tepels hebt als je ze vergelijkt met mijn cupmaat.’

Mijn tepels zijn veel te groot

Ik vind mijn borsten absoluut niet mooi. Om precies te zijn mijn tepels. Ik heb cup B en dat vind ik helemaal prima, maar mijn tepels zijn veel te groot. Alleen als ik het koud heb, worden ze iets kleiner. Ik voel me op deze manier helemaal niet sexy en zou me zo nooit aan een jongen willen laten zien. Is het normaal dat mijn tepels groot zijn aangezien ik in de groei zit en dit misschien nog over gaat? Of zal ik genoegen moeten nemen met mijn lelijke tepels?

Borsten zijn altijd anders

Girl, je bent mooi zoals je bent! Borsten zijn er nou eenmaal in allerlei verschillende maten en vormen en ook bij tepels is dit het geval. De ene heeft puntige, de andere grotere, terwijl die van andere weer heel klein zijn. Probeer van je borsten en tepels te houden zoals ze zijn, want de kans dat ze kleiner worden is niet heel groot. Misschien helpt het om mooie lingerie te kopen zodat je jezelf wat sexyer voelt?

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen