tips winter beautyproducten beste toe aan een relatie vriend broer leuk lesbisch maagdenvlies borsten durfde durven lippenbalsem geil gay, pil, meisje boy boys permanente krullen raar

Talk: ‘Mijn borsten zijn heel erg ongelijk’

Ik heb drie probleempjes. 1. Ik weet het, ik ben pas 13 en dus nog in de groei, maar toch voel ik me er niet prettig bij; mijn borsten zijn namelijk heel erg ongelijk!

Waarom zijn mijn borsten ongelijk?

Ik heb drie probleempjes. 1. Ik weet het, ik ben pas 13 en dus nog in de groei, maar toch voel ik me er niet prettig bij; mijn borsten zijn namelijk heel erg ongelijk!

Ze zijn heel puntig! En dan heb ik ook nog best wel grote tepels! Ik heb voor mijn leeftijd ook grote borsten. Ik heb cupmaat B, ik voel me er niet prettig bij.

2. Ik ben 1.70 meter en weeg rond de 80 kilo! Ik heb maat 42 en moet dus meestal wijde kleding aan, waarbij je veel inkijk hebt en altijd een hemdje moet dragen!

3. Ik zweet heel erg veel! Ik trek meestal een hemdje aan om het zweet op te vangen, maar toch heb ik altijd onder mijn oksels een grote natte plek! Toen las ik op internet over Odorex, ik heb dat geprobeerd en dan werkt best goed! Maar is dit eigenlijk wel veilig spul? Ik hoop heel erg dat jullie mij kunnen helpen!

xxx Anoniem

Je borsten zijn nog in de groei en kunnen qua vorm en maat nog alle kanten op

No need to worry, dus! Je leeftijd is waarschijnlijk ook de reden waarom je meer transpireert. In de pubertijd gieren de hormonen door je lijf. Gelukkig heb je een deodorant gevonden die werkt bij jou. Deze kun je gewoon gebruiken. Wel zou je moet uitkijken met je voeding. Praat met je ouders of huisarts over een oplossing of makkelijke manier om niet te veel aan te komen.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen