ongesteldheid

Talk: ‘Mijn moeder praat de hele tijd over mijn ongesteldheid’

Ik ben al voor de derde keer ongesteld en mijn moeder doet nog steeds alsof ik niets weet. Ze praat de hele dag over mijn ongesteldheid en ik word er helemaal gek van.

Ongemakkelijke gesprekken

Hey GIRLZ, ik heb een vraagje over m’n moeder. Ik ben vandaag voor de derde keer ongesteld geworden, maar m’n moeder doet net of ik niet weet wat ik moet doen en ze praat de hele tijd over ongesteldheid. Ik vind dat superongemakkelijk. Hebben jullie een tip hoe ik deze gesprekken vermijd?

Anoniem

Je moeder bedoelt het vast goed

Begrijpelijk dat het op een gegeven moment genoeg is, maar het is wel lief van je moeder. Ze wil je waarschijnlijk helpen en voorkomen dat jij iets niet weet omdat je het niet durft te vragen. Geef de volgende keer aan dat je het lief vindt dat ze je probeert te helpen, maar dat je ondertussen wel weet hoe ongesteldheid in elkaar zit en dat je er niet zoveel zin in hebt om er de hele tijd over te hebben. Zeg ook dat als je vragen hebt, je naar je moeder toe zal komen. Zo hoeft jouw moeder zich geen zorgen meer te maken en hoef je hopelijk geen awkward conversations meer te voeren!

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Alexander Sergienko Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen