Wil jij aanstaande zondag lekker hardlopen en ook nog eens geld inzamelen voor het goede doel? Dat kan! zondag 8 oktober is namelijk de 2e editie van de Basic-Fit Stadium FunRun Den Haag.

Bewegen en ondertussen ook nog eens geld inzamelen voor een goed doel. Supergoed! Ook dit jaar is weer de Basic-Fit Stadium FunRun in Den Haag en dan wordt er geld ingezameld voor maar liefst twee goede doelen: Stichting Bewegen Tegen Kanker en ADO Den Haag in de Maatschappij. 

Hoe kan je meedoen?

Schrijf je hier in en kies voor de afstand die je wil gaan lopen aanstaande zondag: 1500 m, 5 km of ga je voor de 10 km? Het maakt niet uit of je een sporty girl bent of juist niet, iedereen kan meedoen! Vervolgens maak je een eigen donatiepagina aan en probeer je zoveel mogelijk donaties binnen te krijgen. Het ingezamelde geld wordt uiteindelijk verdeeld over de twee goede doelen. Enne, tijdens de run loop je langs allemaal toffe plekken waar je anders nooit zou komen. Zo is de finish bijvoorbeeld op de middenstip van het voetbalstadion van ADO Den Haag. Awesome!

Lees ook:

Beeld: 123RF