wallen

Talk: ‘Ik heb last van wallen’

Ik heb een grote beauty onzekerheid: ik heb wallen onder mijn ogen. Hebben jullie enig idee wat ik eraan moet doen omdat ik mezelf niet mooi vind…

Ik schaam me er heel erg voor

Ik ben een meisje van veertien jaar en heb een probleem waar ik zelf heel erg mee zit: wallen.

Natuurlijk heb ik al verschillende dingen geprobeerd zoals komkommer op mijn ogen, massages, thee, enz. maar niets helpt! Ik vind het echt niet leuk, ik ben bang dat iedereen me nu heel lelijk vindt en ik zit er echt mee. Kunnen jullie me alsjeblieft helpen?

Wanhopig meisje

Camoufleer je wallen

Op tijd naar bed, zal je moeder zeggen. Maar als zij ook wallen onder haar ogen heeft, dan is de kans groot dat het erfelijk is en dat je eigenlijk niet veel meer kunt doen dan camoufleren. Met een camouflagestift in de kleur van je huid – of een tint lichter, als je ook last hebt van donkere kringen rond je ogen – kun je ervoor zorgen dat de wallen minder erg lijken. Het helpt ook om de nadruk van de oogmake-up op je bovenste oogleden te leggen. Gebruik dus gerust een iets donkerdere oogschaduw en breng mascara vooral aan op je bovenste wimpers. Als je er serieus iets aan wil laten doen, kan jij ook met je ouders naar een dermatoloog. Die kan jou verder helpen!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: Carmen Martínez Torrón, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij ook last van wallen?

Gerelateerde artikelen