wenkbrauwen epileren

Talk: ‘Hoe moet ik mijn wenkbrauwen epileren?’

Ik wil graag mijn wenkbrauwen epileren, maar ik weet niet welke vorm bij mijn gezicht past en hoe ik moet beginnen. Kunnen jullie mij helpen? Anoniem

Ik wil graag mijn wenkbrauwen epileren.

Maar ik weet niet welke vorm bij mijn gezicht past en hoe ik moet beginnen met het epileren van mijn wenkbrauwen. Kunnen jullie mij helpen?

Anoniem

Ga vooral niet te uitbundig te werk.

Met een potlood of liniaal kun je heel gemakkelijk de juiste vorm bepalen. Houd die langs je linkerneusvleugel en de binnenste ooghoek van je linkeroog. Die lijn bepaalt dan waar je wenkbrauw moet beginnen. Houd de liniaal nog steeds langs je neusvleugel en draai hem nu in de richting van je buitenste ooghoek. Daar hoort je wenkbrauw te eindigen. Gebruik hetzelfde trucje ook voor je rechterwenkbrauw. Als je een rond of vierkant gezicht hebt, mag de vorm een beetje een punt aan de bovenkant hebben, bij een lang gezicht zijn rechtere wenkbrauwen het mooist, terwijl een ronde wenkbrauwvorm het goed doet in een hartvormig of driehoekig gezicht. Een ovaal gezicht kan elk model hebben. Als je twijfelt over de exacte vorm, kun je je wenkbrauwen ook een keer laten doen bij een schoonheidsspecialist. Dat is even sparen, maar zij kan dan je wenkbrauwen in een mooie vorm epileren en dan hoef jij het alleen nog maar zelf bij te houden.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: Michael Haegele, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Epileer jij je wenkbrauwen?

Gerelateerde artikelen