Puma Academy

Win: 1x 2 tickets voor de Puma Academy

Puma gaat een tweede masterclassreeks geven en jij maakt kans om erbij te zijn in real life! Het draait deze keer allemaal om echte GIRLZbosses en er wordt door pro’s uitgelegd hoe jij de eerste stappen naar de top zet.

Puma Academy

Als je wint, krijg je toegang tot de Puma Academy Classroom (in Amsterdam) waar je live lessen kunt volgen. Het thema van dit semester is carrière & ontwikkeling en je leert er van alles over zelf ondernemen, salarisonderhandelingen maar ook over personal branding. Alles zodat jij een echte GIRLZboss kan worden dus, hihi.

Er is maar plek voor 24 girls in de classroom, dus extra bijzonder als jij een plekje weet te bemachtigen. Wie weet kom je nog wel leuke mensen tegen zoals Tabitha, Romy d’Fonseca of Isadee Jansen. Oh en nog iets: je gaat zeker niet met lege handen naar huis, want je krijgt natuurlijk goodies van Puma mee. Tof!

Winnen?

Wil jij samen met je bestie, moeder, zusje of je tante naar de Puma Academy? Vul dan hieronder het formulier in en wie weet zit jij op 2 december wel in die classroom tussen allerlei influencers. Duimen maar, babe! Mocht je nou niet winnen, kun je je altijd nog inschrijven voor de online lessen, deze zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.

  • We gebruiken je telefoonnummer alleen als je gewonnen hebt en niet gereageerd hebt op je mail!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Puma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen