Jeroen Krak, bekend als personal coach van Holland’s Next Top Model, geeft ons iedere week een tip op het gebied van healty & body! Vind je het lastig om in je eentje te sporten? Doe een buddy workout, want lekker fit blijven is nog leuker wanneer je dit met z’n tweeën doet.

Buddy workout

Sporten met je bestie of BF maakt het meestal makkelijker én leuker, omdat je elkaar kunt helpen en motiveren. Sporten moet vooral fun zijn en met deze workout komt dat helemaal goed. Sommige oefeningen kun je niet eens uitvoeren in je eentje. Dubbel veel voordeel dus om samen met een vriendin te gaan sporten. Have fun en get fit together!

Voor deze workout heb helemaal geen abonnement op de sportschool nodig! In de zomer kun je dit buiten doen en in de winter juist heel makkelijk in de woonkamer of op je slaapkamer. Benieuwd welke oefeningen hier nu heel geschikt voor zijn? Neem de buddy plank en de buddy lift van My Model Workout, twee leuke workouts waardoor je bijna niet eens in de gaten hebt dat je aan het sporten bent.

Deze workout tip is afkomstig van My Model Workout. Dit is een platform waarmee je door fijne workouts met video’s, allerlei lekkere recepten en een personal coach die 24/7 bereikbaar is, happy & healthy door het leven kunt gaan. Ben je benieuwd naar andere workouts van My Model Workout? Met de speciale code ‘girlzmmw’ op www.mymodelworkout.com kun je het platform 3 maanden gebruiken voor maar €1 per maand in plaats van €9 per maand.

Lees ook:

Beeld: My Model Workout