fit en happy worden

Zo word je happy en fit

Zit jij niet lekker in je vel en zou je wel wat happier en fitter willen worden? GIRLZ to the rescue! Met deze leuke activiteiten heb je plezier én beweeg je voldoende. Let’s go!

Op de fiets naar de picknick

Met dit warme weer is het heerlijk om in de schaduw op een grasveldje te genieten van een picknick. App je friends, regel eten en drinken en stap op de fiets naar een park. Kies voor een toeristische route zodat je net wat meer kilometers maakt. Have fun.

Skeeleren naar de ijssalon

Skeeleren is helemaal hip en wij begrijpen wel waarom. Het is natuurlijk nog gezelliger als je het samen met iemand kunt doen, dus trommel je bestie op en vraag of ze met jou een ijsje wil gaan halen. Kies niet voor de ijssalon in jouw dorp/stad, maar maak er een leuk tochtje van en bezoek een ijssalon in een ander dorp/stad. Leuk en lekker!

Van terras naar terras wandelen

Met dit heerlijke weer doen wij niks liever dan de hele dag op het terras zitten, maar dan beweeg je natuurlijk wel heel weinig. Wissel daarom eens af en loop na een of twee drankjes naar een ander terrasje. Zo beweeg je niet alleen, maar zie je ook andere plekjes van de stad. Gezellig!

Maak de quiz: Welke sport past bij jou?

Huawei Band 6

Vind je het leuk om te zien hoever je gelopen, gefietst of geskeelerd hebt? Dat kun je supersimpel bijhouden met deze toffe roze sporthorloge van Huawei. Het horloge houdt niet alleen de afstand bij, maar meet ook het aantal stappen, je hardslag en kan naast wandelen, fietsen en skeeleren nog veel meer workouts herkennen. Vind je het leuk om te tennissen, een yogalesje te doen of te hoelahoepen? Dit horloge registreert het allemaal!

fit en happy worden

Nog een paar pluspunten: je kunt je appjes lezen via het scherm, hij registreert je slaap, je kunt er mee zwemmen, hij kost maar €59,99 én hij is lichtroze met roségoud. My gosh, we are in love. Wil jij hem ook?

Shop hem nu!

Beeld: eclipse_images, Getty Images, Huawei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen