Wist je dat je aan je sterrenbeeld ook kunt zien welk type vriendin je bent? Gisteren kon je in deel één de sterrenbeelden waterman, vissen, ram, stier, tweelingen en kreeft checken en vandaag vind je in deel twee alle andere sterrenbeelden!

Leeuw

Jij maakt supermakkelijk nieuwe vrienden en eigenlijk vindt iedereen je wel aardig. Je staat graag in de spotlights en dat zorgt er soms voor dat anderen wat minder aandacht krijgen dan jij.

Maagd

Jij hebt liever een handjevol hele goede vriendinnen om je heen dan een mega squad. Jij stopt vaak veel energie in een vriendschap, maar dit krijg je helaas niet altijd terug. Het is oké om zo’n ‘vriendschap’ dan te verbreken.

Lees ook: Liefdeshoroscoop week 20

Weegschaal

Jij bent heel erg sociaal en voelt je nooit ongemakkelijk in een groep of op een feestje. Vrienden denken vaak dat jij geen keuzes kunt maken, maar eigenlijk probeer je ze zo goed mogelijk te helpen door alle plussen en minnen te vergelijken.

Schorpioen

Jij bent de beschermer van de groep en jij gaat voor jouw besties door het vuur. Dit is een supermooie eigenschap, maar pas wel op dat je niet in situaties terechtkomt waar je je eigenlijk beter buiten kunt houden.

Lees ook: 10 signs dat jullie vriendschap forever is

Boogschutter

Jij wil altijd het beste voor je vrienden. Jij bent een gevoelig persoon, maar laat dit niet altijd merken. Een vriend of vriendin kan dan heel veel voor jou betekenen, maar als je dit nooit zegt, weten ze dat ook niet.

Steenbok

Jij bent de leider van jouw squad. Jij bent de zelfstandige en verantwoordelijke vriendin en zorgt voor iedereen. Vaak kijken je vriendinnen daarom tegen je op en waarderen ze jouw advies.

Beeld: 123RF