Is vandaag het perfecte moment om een move te maken bij je crush? Of gaat deze dag juist alles mis op liefdesgebied? En wat zeggen de sterren eigenlijk over je schoolprestaties? Je checkt het hier!

Waterman, 21 januari – 20 februari
Normaal heb jij helemaal geen probleem met het uitzoeken van je kleren. Vandaag weet jij alleen echt niet wat je aan moet trekken. Dat nieuwe bloesje of toch die warme trui?

Vissen, 21 februari – 20 maart
Jij bent totally in love op twee boys! Het is leuk om op meerdere jongens tegelijk verliefd te zijn, maar op een gegeven moment zul je toch een keus moeten maken.

Ram, 21 maart – 20 april
Op school verveelde jij je dood. Gelukkig staat je een heerlijke verassing te wachten je thuiskomt waardoor jouw dag weer helemaal goed is.

Lees ook: 15 dingen die je alleen begrijpt als jouw sterrenbeeld Ram is

Stier, 21 april – 20 mei
Vanmiddag ga jij eindelijk iets leuks doen met je friends; je kijkt er al de hele dag naar uit!

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Je kunt de laatste tijd maar moeilijk uit bed komen. Slaap met de gordijnen open, dan gaat het een stuk makkelijker!

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Gisteren had jij een vervelende discussie met je bestie. Laat haar vandaag zien dat er niks aan de hand is; jullie blijven toch altijd elkaars BFF!

Lees ook: 13 grappige cijfers

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Het weekend zit nog steeds in je bol. Helaas is het al dinsdag en moet er nog veel huiswerk gemaakt worden. Je kunt dit beter nu maken, dan kun je in het weekend weer relaxen.

Maagd, 23 augustus – 22 september
Je wilt eigenlijk je kamer opruimen, maar je hebt helemaal geen tijd. Laat die rommel nog maar even liggen; belangrijke zaken gaan voor!

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Je hebt vreselijke ruzie met je friend. Je kan er heel slecht tegen als ruzies niet worden opgelost. Tijd om het goed te maken, ook al was jij niet degene die fout zat.

Lees ook: 7 tips voor de eerste keer op hakken

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Vanochtend kwam jij bijna te laat op je afspraak. Dit is niets voor jou! Ga vanavond eerder naar bed, zodat je je niet weer verslaapt.

Boogschutter, 23 november – 21 december
Je bent in een goede mood vandaag; iedereen lacht om jouw grapjes!

Steenbok, 22 december – 20 januari
Je crush praat super veel met een meisje dat jij echt niet mag. Hij vindt haar toch niet leuk?! Jij en BFF komen er wel achter.

Lees ook: 9 redenen waarom het soms vervelend is om een meisje te zijn