Is vandaag het perfecte moment om een move te maken bij je crush? Of gaat deze dag juist alles mis op liefdesgebied? En wat zeggen de sterren eigenlijk over je schoolprestaties? Je checkt het hier!

Waterman, 21 januari – 20 februari
Iemand gaat er met jouw supergoede idee vandoor. Dat is zo oneerlijk, daar mag je best boos over worden!

Vissen, 21 februari – 20 maart
Je bestie en jij gaan even niet zo lekker samen. Tijd voor een goed gesprek.

Ram, 21 maart – 20 april
Pffft… het zit jouw allemaal even niet mee vandaag. Zorg ervoor dat je genoeg beweging krijgt, dat helpt je om je hoofd leeg te maken.

Stier, 21 april – 20 mei
Shit, je portemonnee is alweer helemaal leeg en eigenlijk heb je echt geld nodig. Toch maar wat zuiniger omgaan met je zakgeld?

Doe ook de test: Heb jij een dirty mind?

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Aaargh! Je ligt even niet helemaal lekker in de klas. No worries, mensen zijn gewoon makkelijk jaloers op jou.

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Je bent altijd een beetje chaotisch en vandaag gaat dat even he-le-maal mis. Probeer het overzicht te bewaren of vraag je BFF of ze je helpt!

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Vandaag is het niet het moment om de regels te overtreden voor jou. Die leuke schoenen waarvoor je best een uurtje wilde spijbelen kun je dus beter dit weekend kopen, want vandaag levert het je zeker straf op.

Maagd, 23 augustus – 22 september
Je moeder en jij hebben het de laatste tijd supergezellig. Dat komt vast doordat jij je heel relaxed gedraagt! Of course gaan jullie dat vieren met een echt moeder-dochtermomentje met wat lekkers.

Lees ook: 9 dingen waarover je ouders stiekem gelijk hebben

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Pfoeh,jij bent de laatste tijd niet helemaal lekker in evenwicht. Probeer niet overal meteen door overstuur te raken. Zo erg is het vaak echt niet.

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Oeps, jij was iets te enthousiast toen je op zo veel verschillende dingen ja zei. Zeg eerlijk tegen je friends dat je het niet allemaal gaat redden, dat is beter dan een smoesje verzinnen.

Boogschutter, 23 november – 21 december
Love is in the air voor Boogschutters vandaag. Zou je nou eindelijk op date gevraagd worden?

Steenbok, 22 december – 20 januari
Jij hebt een heel goede studiedag vandaag. Misschien snap je eindelijk dat moeilijke onderwerp van natuurkunde. Of zou je een supergoed cijfer terugkrijgen? 

Lees ook: Win kaarten voor The Bodyguard + backstage tour