Is vandaag het perfecte moment om een move te maken bij je crush? Of gaat deze dag juist alles mis op liefdesgebied? En wat zeggen de sterren eigenlijk over je schoolprestaties? Je checkt het hier!

Steenbok, 22 december – 20 januari
Je bent geneigd jezelf weg te cijferen om anderen een plezier te doen. Vandaag is jouw dag en is het aan jou om te stralen!

Waterman, 21 januari – 20 februari
Je hebt er een hekel aan wanneer jouw BFF zich te veel bemoeit met jouw problemen. Zeg haar eerlijk dat je dit niet fijn vindt, dan kan zij daar rekening mee houden.

Vissen, 21 februari – 20 maart
Je loopt al een tijdje rond met een geheim dat je graag met iemand wil delen. Denk goed na wie je het vertelt; niet iedereen is te vertrouwen.

Ram, 21 maart – 20 april
De rust van de afgelopen dagen heeft jou goed gedaan. Vandaag voel jij je helemaal top!

Stier, 21 april – 20 mei
Je BFF en jij hebben een oogje op dezelfde persoon. Je crush lijkt meer aandacht voor haar te hebben dan voor jou. Wees niet jaloers; jouw tijd komt nog wel!

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Wees niet bang dat je niet zult slagen; je kunt niet meer doen dan je best. En dat doe jij dubbel en dwars!

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Nieuwe vrienden komen op jouw pad. Laat ze toe in jouw leven, wie weet houd je er wel een nieuwe BFF aan over!

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Bemoei je niet te veel met anderen; jij hebt al genoeg aan je hoofd. Pas als jouw problemen opgelost zijn, ben jij in staat om anderen te helpen.

Maagd, 23 augustus – 22 september
Je maakt je veel te druk de laatste tijd. Zorg dat je je huiswerk op tijd afmaakt, zodat je dit weekend rust kunt nemen.

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Je hebt al een tijdje niets meer met je BFF gedaan. Vandaag spreken jullie af en maken jullie het weer net zo gezellig als vroeger!

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Je durft niet tegen jouw crush te zeggen dat je hem leuk vindt. Toch wordt het tijd dat je dit laat weten, anders wordt het nooit wat!

Boogschutter, 23 november – 21 december
Denk goed na voor je iets zegt: woorden die jou niet kwetsen, kunnen anderen wel pijn doen.

Lees ook: