Gaat die ruzie dan eindelijk opgelost worden? Lees hieronder hoe jouw dag gaat verlopen.

Waterman, 21 januari – 19 februari
Jouw concentratie is vandaag ver te zoeken. Probeer je hoofd eens bij de les te houden en niet zoveel te dagdromen, Waterman!

Vissen, 20 februari – 20 maart
Het is niet zo gezellig bij je thuis. Probeer je gevoelens eens op papier te zetten of een stukje te gaan wandelen als het even teveel wordt.

Ram, 21 maart – 20 april
Jij bent vandaag de selfie queen en je vriendinnen worden er gek van! Je hoeft heus niet alles vast te leggen, Ram. Geniet ook van het moment!

Stier, 21 april – 21 mei
Wees niet bang om eerder hulp te vragen! Je bent superzelfstandig maar sommige dingen kun je niet alleen doen.

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
Dat sportabonnement heb je niet voor niets! Als je niet gaat, is het zonde van je geld. Misschien kun je beter gaan hardlopen? Dat is gratis!

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Je denkt er al tijden aan om je lokken roze te verven. Kijk uit dat je geen spijt krijgt; probeer bijvoorbeeld eerst een spoeling of spray.

Leeuw 23 juli – 22 augustus
Je bent onwijs onrustig en denkt dat het je allemaal niet gaat lukken. Heb wat meer vertrouwen in jezelf, Leeuw! Het kom echt goed!

Maagd, 23 augustus – 22 september
Het gaat supergoed met je sportschema, je hebt de smaak te pakken. Let je wel op dat je ook je rust pakt? Dat is minstens zo belangrijk!

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Er staat jou iets heel erg leuks én bijzonders te wachten! Het wordt echt tof, dus geniet ervan, Weegschaal!

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Die ruzie tussen jou en een vriendin wordt eindelijk eens opgelost. Zie je nou wel dat het goed is om eens niet zo koppig te zijn?

Boogschutter, 23 november – 21 december
Jij hebt je helemaal verdiept in de trends voor de zomer. Jouw online winkelmandjes zitten ook supervol. Hoe ga je dit betalen?

Steenbok, 22 december – 20 januari
Je twijfelt over een vriendschap… Het initiatief moet altijd vanuit jou komen, anders hoor je nooit wat van haar. Bedenk goed wat je wil!

Lees ook: Wall of shame – vallen