Is vandaag het perfecte moment om een move te maken bij je crush? Of gaat deze dag juist alles mis op liefdesgebied? En wat zeggen de sterren eigenlijk over je schoolprestaties? Je checkt het hier!

Waterman, 21 januari – 20 februari
Grote kans dat jij vandaag een financiële meevaller hebt. Dat betekent maar één ding: shoppen met je bestie!

Vissen, 21 februari – 20 maart
De relatie tussen jou en je friends is niet meer zoals vroeger en dat zit je heel erg dwars. Praat hierover. Grote kans dat zij hier ook zo over denken!

Ram, 21 maart – 20 april
Een jongen uit jouw klas praat steeds meer met je. Eerst zag je hem niet staan, maar nu begin je kriebels te krijgen als hij iets tegen je zegt. Nice!

Stier, 21 april – 20 mei
Je bent toe aan rust. Kijk uit school een filmpje met je moeder, bestie of zussie. Gezellie!

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Op je kamer is het een supergrote bende. Geen wonder dat je van alles kwijt bent. Maak vandaag wat tijd vrij om je kamer op te ruimen. Wedden dat dat superveel rust geeft?

Lees ook: Dit of dat?

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Je doet vaak dingen zonder erover na te denken. Hierdoor krijg je vaak spijt van je beslissingen. Slaap een nachtje voor je een belangrijk besluit neemt.

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Iemand heeft je gekwetst en dat doet pijn. Ga na of die persoon jouw verdriet waard is en focus je op de lieve mensen in jouw leven. Zij staan altijd voor je klaar!

Maagd, 23 augustus – 22 september
Je zit in een megadip. Je bent veel te veel bezig met school en geniet daardoor niet van de leuke dingen in je leven. Probeer school wat meer los te laten. Uiteindelijk kom jij echt wel daar waar je wil zijn.
 
Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Je bent bang om je angsten te overwinnen. Superjammer, want zo weet je nooit of die boy ook verliefd is op jou. Probeer je hier toch overheen te zetten en geef hem een complimentje.

Lees ook: 8 Disneyfilms die anders eindigen dan het origineel

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Het zit je de laatste tijd niet mee. Je bent geneigd om op te geven, maar je weet dat dat niet verstandig is. Zet nog even door, want straks gaat alles weet stukken beter!

Boogschutter, 23 november – 21 december
Jij hebt een amazing fantasie. Vandaag heb jij supergoede ideeën. Oh yeah!

Steenbok, 22 december – 20 januari
Het is tijd om een belangrijke beslissing te maken en dat vind je erg moeilijk. Schrijf de positieve en negatieve dingen naast elkaar op papier en weeg die tegen elkaar af. Jij redt je wel!

Lees ook: 5 tips om je beste vriend te versieren