Bereikt jouw stresslevel vandaag een hoog niveau of trek je eindelijk die sportschoenen weer aan? Dit staat jou vandaag te wachten.

Waterman, 21 januari – 19 februari
Een jongen die je al vanaf de basisschool kent, wordt vandaag ineens een stuk interessanter. Of dat vriendschap blijft of een first love, is jouw keuze.

Vissen, 20 februari – 20 maart
Het schooljaar duurt nog maar een paar maandjes. Dit is dus het moment om te knallen en te zorgen dat je het jaar goed afsluit.

Ram, 21 maart – 20 april
Vandaag komt een oude liefde ineens weer tevoorschijn. In veel gevallen kun je dat beter negeren, Ram.

Stier, 21 april – 21 mei
Jouw concentratie is ver te zoeken. Komt dat omdat je dit vak moeilijk vindt of heeft dat een andere reden?

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
Het is alweer een hele tijd geleden dat je hebt gesport, Tweelingen. Het is weer mooi weer, trek die sportschoenen aan en ga een rondje rennen.

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Vandaag bereikt de stress een hoog niveau. Zoek naar een manier om een beetje te relaxen vandaag en reageer het vooral niet op anderen af.

Leeuw 23 juli – 22 augustus
Hoe eng het ook is, maak vandaag eens een keuze die way out of your comfortzone is. Moet je opletten wat je ervoor terugkrijgt..!

Maagd, 23 augustus – 22 september
Je hebt iemand ontmoet met wie je niet zo goed kon opschieten. Geef diegene nog een kans, ze is echt friend-material!

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Iemand die belangrijk voor je is, heeft je een groot geheim verteld. Houd het echt voor je, want anders heeft het heftige gevolgen voor hem/haar.

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Je leven gaat razendsnel deze week. Een goed teken dat alles zo goed loopt, maar sta ook stil bij de dingen die goed gaan. Daar mag je trots op zijn!

Boogschutter, 23 november – 21 december
Wat zorgt ervoor dat je vandaag niet zo heel lekker in je vel zit, Boogschutter? Blijf er niet mee zitten, maar zoek een oplossing.

Steenbok, 22 december – 20 januari
Een nieuw seizoen vraagt om een restyling van je slaapkamer. Nieuwe foto’s, quotes op de muur en nieuwe kussentjes. Ook leuk om er een DIY-projectje van te maken.

Lees het ook: Bazige vriendin