Is vandaag het perfecte moment om een move te maken bij je crush? Of gaat deze dag juist alles mis op liefdesgebied? En wat zeggen de sterren eigenlijk over je schoolprestaties? Je checkt het hier!

Waterman, 21 januari – 20 februari
Je ouders en jij hebben de laatste tijd veel meningsverschillen. Het is niet erg om een andere mening te hebben dan zij, maar sla er niet in door.

Vissen, 21 februari – 20 maart
Door school heb jij helemaal geen tijd om creatief bezig te zijn. Dit is superjammer, want daar ben jij juist onwijs goed in! Houd tijd vrij in het weekend, zodat jij dan creatieve dingen kunt gaan doen.

Ram, 21 maart – 20 april
Je hebt al een tijd niet meer met je goede friend afgesproken. Ga vanmiddag samen de stad in of kijk een serie!

Stier, 21 april – 20 mei
Je bent al een tijdje aan het sparen voor iets supergaafs! Als je vanmiddag het geld telt, blijkt het meer te zijn dan je dacht. Oh yeah!

Lees ook: 9 dingen waarover je ouders stiekem gelijk hebben

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Toen jij vanochtend je shirt aantrok, zag je dat er een gat in zit. Superbalen, maar nu heb je wel weer een reden om te shoppen!

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Vandaag voel jij je helemaal top. Er staat een verrassing op je te wachten die jouw dag nog beter maakt!

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Je friends willen graag met je afspreken, maar jij hebt daar vandaag niet zoveel zin in. Zeg dit eerlijk tegen ze, je kunt tenslotte alles bij ze kwijt.

Maagd, 23 augustus – 22 september
Vanavond heb je eindelijk tijd om iets voor jezelf te doen. Benut deze tijd goed en kijk een serie in bed met een bak popcorn!

Lees ook: 5 boeken(series) die je gelezen moet hebben

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Je bent een aantal spullen kwijt en je kan je niet herinneren dat je ze zelf kwijt hebt gemaakt. Kijk eens op de kamer van je broertje of zusje, misschien liggen ze daar?

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Je hebt ruzie met je bestie door een superstomme actie van jou. Je vindt het altijd moeilijk om je fouten toe te geven, maar als je sorry zegt, zal ze dit alleen maar waarderen!

Boogschutter, 23 november – 21 december
Je voelt je de laatste tijd best wel onzeker. Hoe komt dit? Praat erover met je moeder of je BFF, dan zul je zien dat je je nergens zorgen over hoeft te maken!

Steenbok, 22 december – 20 januari
Je bent vandaag vroeg uit en daardoor heb je genoeg tijd om al je huiswerk af te maken, dan kun je dit weekend lekker afspreken met vriendinnen!

Lees ook: 5 dingen die je altijd verkeerd hebt gedaan tijdens het eten