Krijg jij vandaag eindelijk het cijfer terug van die moeilijke toets? Of maakt jouw crush vandaag de first move? Check snel jouw horoscoop!

Steenbok, 22 december – 20 januari
Jij begint de ochtend met het gevoel dat deze dag echt niet beter kan worden, maar dat zal je nog verrassen…

Waterman, 21 januari – 19 februari
OMG! Iemand vertelt echt een erge roddel over een girl in je klas. Wees verstandig en vertel het niemand door. Dat zou je zelf ook niet fijn vinden en het is waarschijnlijk niet eens waar.

Vissen, 20 februari – 20 maart
Iemand probeert je vandaag uit te lokken. Let it go girl! Negatieve mensen zijn jouw tijd écht niet waard.

Ram, 21 maart – 20 april
Outfit stress! Wat moet je aan met dit weer?! Tip: leg vanavond je outfit alvast klaar. Dat scheelt weer drama op de vroege ochtend.

Stier, 21 april – 21 mei
Oe-la-la… je crush stapt vandaag op je af en lijkt eindelijk een move te maken. Stay calm! Die knapperd komt niet voor niks naar je toe.

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
Oh no! Jij hebt je verslapen vandaag. Misschien toch iets te laat naar bed gegaan gisteravond..?

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Jij hebt vandaag echt een bad hair day. Doe lekker een knotje in en besteed er niet teveel aandacht aan. Je hoeft alleen maar naar school vandaag.

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Ouch… jij krijgt een cijfer terug op school die minder goed is dan je had gehoopt. Maar no worries! Je gemiddelde is nog steeds voldoende en het schooljaar is nog niet voorbij. Je haalt dit vak echt wel.

Maagd, 23 augustus – 22 september
Jij bent superzenuwachtig voor die moeilijke toets vandaag, maar no worries. Je hebt goed geleerd en bent er helemaal klaar voor!

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Vandaag geeft je docent jou de schuld van iets dat je niet hebt gedaan. Daar kan je tegenin gaan, maar je kan het ook loslaten. It’s not the end of the world.

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Pff… jij kan wel een extra dagje weekend gebruiken. Ga vanavond maar lekker op tijd je bed in. Misschien heb je morgen dan weer meer energie.

Boogschutter, 23 november – 21 december
Je BFF doet een beetje weird. Is er iets aan de hand tussen jullie of zit haar iets anders dwars? Dat mag je best aan haar vragen.

 

[shoppable_snippet id=1a3d]

Lees ook: