Is vandaag het perfecte moment om een move te maken bij je crush? Of gaat deze dag juist alles mis op liefdesgebied? En wat zeggen de sterren eigenlijk over je schoolprestaties? Je checkt het hier!

Waterman, 21 januari – 20 februari
De vlinders in je buik voelen anders dan een paar weken geleden. Vind je die boy toch niet zo leuk als je dacht?

Vissen, 21 februari – 20 maart
Je zet school even uit je hoofd en gaat iets superleuks doen vandaag. No worries en geniet van je dag!

Ram, 21 maart – 20 april
Een meisje op school doet supergemeen tegen je. Zeg tegen haar dat je er niet van gediend bent, misschien houdt ze dan op.

Stier, 21 april – 20 mei
Je hebt een superleuk feestje gepland staan, maar je hebt geen idee wat je aan moet trekken! Misschien heeft je zus of bestie nog iets leuks in de kast hangen.

Lees ook: 13x grappige cijfers

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Je wilt je ouders overtuigen om een gave tattoo of piercing te nemen, maar zij zijn het er totaal niet mee eens. Laat het even voor wat het is, misschien vinden ze het over een tijdje wel goed.

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Je hebt de laatste tijd wel erg veel discussies met je BFF. Zou er iets aan de hand zijn? Praat erover met haar.

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Je hebt een supergrote hekel aan een docent bij jou op school. Dit helpt je niet bij het halen van goede cijfers. Geef hem een kans, misschien is-ie wel helemaal niet zo bad als jij denkt.

Maagd, 23 augustus – 22 september
Je weet al welke richting je later op wilt, waardoor je de nutteloze vakken een beetje verwaarloost. Zonde, want je moet nog wel over.

Lees ook: 9 dingen die je verkeerd doet tijdens het douchen

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Op school gaat het steeds beter. Je huiswerk is de laatste tijd sneller af en je hebt meer tijd voor leuke dingen, whoehoe!

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Je hebt superveel moeite met wiskunde. De boy die jij superleuk vindt is daar juist heel goed in. Misschien wil hij je wel bijles geven?

Boogschutter, 23 november – 21 december
Je moet nog best veel doen voor school. Je hebt net nieuwe muziek op je telefoon gezet, wat het leren gelukkig ietsjes leuker maakt.

Steenbok, 22 december – 20 januari
Iedereen weet dat je soms een beetje klunzig bent, maar vandaag is het wel heel erg. Vermijd dure spullen en take it easy!

Lees ook: 10 gekste Oreo-smaken ter wereld