Is vandaag het perfecte moment om een move te maken bij je crush? Of gaat deze dag juist alles mis op liefdesgebied? En wat zeggen de sterren eigenlijk over je schoolprestaties? Je checkt het hier!

Waterman, 21 januari – 20 februari
Je bent te moe om die grote klus vandaag aan te pakken. Probeer alle moed te verzamelen om er toch een begin aan te maken Waterman!

Vissen, 21 februari – 20 maart
Oeps… je bent superjaloers vandaag. Probeer jezelf onder controle te hebben girl! Zou zonde zijn als je een rare move maakt.

Ram, 21 maart – 20 april
De sterren staan in het tegen van vertrouwen. Vandaag krijg jij een geheimpje te horen, omdat iemand anders jou volledig vertrouwt.

Lees ook: 10 tekenen dat je verliefd bent!

Stier, 21 april – 20 mei
Vandaag kom jij iemand tegen die je superlang niet hebt gezien. Zorg dat je open minded bent, misschien krijg je er dan een nieuwe friend bij.

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Je bent supereigenwijs vandaag. Neem soms iets van anderen aan, want anders ga je er spijt van krijgen, Tweelingen!

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Je krijgt vandaag een complimentje waar je enorm verlegen van wordt. Be confident en geef de ander een complimentje terug. Dat wordt zeker weten gewaardeerd!

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Je bent vandaag superlui. Probeer wat actiever te worden, want dan hoef je later die week niet meer te stressen!

Lees ook: Overwin je verlegenheid 

Maagd, 23 augustus – 22 september
Vandaag kom je voor een groot dilemma te staan. Vraag aan je BFF voor hulp, zij weet het antwoord op je moeilijke tweestrijd.

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Je beledigt vandaag iemand zonder dat je het doorhebt. Let dus goed op je woorden, Weegschaal! Je wilt één van je besties toch niet kwetsen?

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Vandaag ben jij meer bezig met anderen dan met jezelf. Zorg dat jij jezelf niet vergeet, want anders kom jij later met je planning in de knel.

Boogschutter, 23 november – 21 december
Je ontvangt een superlief berichtje vandaag waar je de hele dag aan blijft denken. Spannend, van wie ga jij het ontvangen..?

Steenbok, 22 december – 20 januari
Je bent vandaag een beetje afgeleid. Probeer je te focussen Steenbok, want de schoolweek is nog niet voorbij.

Lees nu: 10 tekenen dat hij verliefd is