Is vandaag het perfecte moment om een move te maken bij je crush? Of gaat deze dag juist alles mis op liefdesgebied? En wat zeggen de sterren eigenlijk over je schoolprestaties? Je checkt het hier!

Stier, 21 april – 20 mei
Vandaag gaat alles bij jou maar net goed. Je was bijna te laat en bijna je huiswerk vergeten. Blijf dus alert!

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Ineens heb je zin om je looks helemaal te veranderen. Je weet alleen nog niet of je dat wel echt durft… Misschien toch nog maar een nachtje over slapen?

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Huh? Wat? Jouw weekend was zo leuk dat je er nog steeds slaperig van bent. Probeer wel een beetje op te blijven letten, anders gebeuren er nog ongelukken.

Leeuw, 23 juli – 22 augustus
Om je heen kijkt iedereen superchaggi, maar jij bent zo vrolijk dat je klasgenoten hun ochtendhumeurtje snel laten varen.

Maagd, 23 augustus – 22 september
Oeh jealous much? Zoek eerst maar eens uit of die gevoelens wel terecht zijn. Misschien probeert iemand je inderdaad kwaad te doen, maar het kan ook zijn dat jij dat alleen maar denkt.

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
De liefdessterren staan goed voor Weegschalen. Dat hoeft niet meteen te betekenen dat je crush vandaag een move maakt, ook je familie en friends kunnen laten weten dat ze van je houden.

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Let vandaag goed op je woorden. Een grapje kan zomaar heel anders opgevat worden en je wilt je BFF natuurlijk niet per ongeluk beledigen!

Boogschutter, 23 november – 21 december
Je hebt echt geen zin om die grote klus nu aan te pakken. Probeer jezelf er toch toe te zetten, je zult zien dat je opgelucht bent als-ie af is.

Steenbok, 22 december – 20 januari
Een goed cijfer voor je toets of een lief appje van je crush: jouw dag zit vandaag vol verrassingen! Ben jij ook zo benieuwd wat er gaat gebeuren?

Waterman, 21 januari – 20 februari
Jij hebt vandaag echt even helemaal geen zin om op te letten tijdens de les. Gelukkig kun je altijd de aantekeningen van je BFF lenen.

Vissen, 21 februari – 20 maart
Als jij chagrijnig bent tegen je friends, is het niet zo gek dat zij humeurig terugdoen. Probeer vandaag zo veel mogelijk te lachen.

Ram, 21 maart – 20 april
Een klein, vervelend ongelukje ligt op de loer vandaag. Maar no worries, met wat hulp van je bestie kun je het makkelijk vermijden.