Is vandaag het perfecte moment om een move te maken bij je crush? Of gaat deze dag juist alles mis op liefdesgebied? En wat zeggen de sterren eigenlijk over je schoolprestaties? Je checkt het hier.


Waterman, 21 januari – 19 februari
Je mag jezelf best eens belonen omdat je zo goed spaart, Waterman! Koop dat leuke shirtje dat je afgelopen weekend in de stad zag hangen!

Vissen, 20 februari – 20 maart
Na een drukke schooldag mag je best even he-le-maal niets doen! Houd deze vrijdagavond een home spa avondje: tijd voor een maskertje en nagels lakken!

Ram, 21 maart – 20 april
De maand is nog niet voorbij, dus let een beetje op je geld, Ram. Vandaag kom je in de verleiding, maar probeert toch niets te kopen.

Stier, 21 april – 21 mei
Je bent vandaag veel te veel met jezelf bezig. Kijk eens wat meer om je heen, want heeft iemand niet superhard jouw hulp nodig?

Tweelingen, 22 mei – 20 juni
Je broertje of zusje is superchagrijnig. Word niet meteen boos, maar vraag waarom hij of zij zo onaardig is. Het ligt vast niet aan jou!

Kreeft, 21 juni – 22 juli
Jij straalt vandaag van oor tot oor! Ook die superknappe boy valt het op! Wie weet groeit de flirt binnenkort wel uit tot verkering!

Leeuw 23 juli – 22 augustus
Je zit niet zo lekker in je vel vandaag. Probeer eens wat vaker om hulp te vragen, Leeuw! Je hoeft echt niet alles alleen op te lossen.

Maagd, 23 augustus – 22 september
Doe vanavond eens lekker rustig aan en ga vroeg slapen, voordat je straks heel het weekend ziek in bed ligt!

Weegschaal, 23 september – 22 oktober
Die ene vriendin vraagt je weer of je haar kunt helpen. Je hoeft niet altijd ‘ja’ te zeggen, Weegschaal. ‘Nee’ is ook een antwoord!

Schorpioen, 23 oktober – 22 november
Het is niet de bedoeling dat je jezelf vergeet, Schorpioen. Het is heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, dus focus je niet te veel op het helpen van anderen.

Boogschutter, 23 november – 21 december
Het is beter om dat superleuke kledingstuk op je wishlist te laten staan. Misschien is het straks wel in de sale!

Steenbok, 22 december – 20 januari
Zo net voor de vakantie vind je het lastig om je te concentreren. Goed nieuws: je hoeft het nog maar een paar uurtjes vol te houden. You can do it!

Lees ook: 7 redenen om single te blijven